Åben Fortællecirkel

Almindeligvis udvælger og inviterer Syddjurs Fortællescene fortællere til at indtage scenen, og der ligger et fast program. På aftener med Åben Fortællecirkel vil vi lade enhver, der kunne være interesseret i at fortælle en historie, komme til. Der kan være mange fortællere derude, vi ikke kender. Der kan også være nogle, der aldrig før har fortalt for et publikum, men nu vil gribe chancen. Det kan være en personlig historie, et eventyr, en novelle, en hjemmedigtet, en myte ja selv vittigheder. Dog sætter vi tidsgrænsen til max. 20 minutter på en historie.

Vi forsøger at skabe et trygt og hyggeligt rum, hvor glæden ved at dele historier med hinanden er i centrum og der forventes ikke, at man er vant til at stå på en scene. Er man omvendt det, er man lige så velkommen!

Det er ikke nødvendigt at melde sig til på forhånd. Man køber billet, og på aftenen meddeler man, om man vil fortælle. Man er lige så velkommen, hvis man kun er interesseret i at lytte – der skal nok blive fortalt, for vi har selv flere historier på lager.

Se hvornår vi næste gang har Åben Fortællecirkel: https://www.syddjursfortaellescene.dk/